Uređenje enterijera Srbija


Uređenje enterijera Srbija

Objavljeno 05.02.2024  - 

Kada je reč o uređenju enterijera u Srbiji, posebno u Beogradu, postoji nekoliko priznatih i iskusnih dizajnera koji se ističu svojim radom. Evo nekoliko stručnjaka za uređenje enterijera u Beogradu koje biste mogli razmotriti:

  1. Jelena Milićević Interiors: Jelena Milićević je priznata dizajnerka enterijera koja radi na različitim projektima u Beogradu i šire. Njen pristup kombinuje eleganciju i funkcionalnost, stvarajući jedinstvene prostore prema potrebama klijenata.

  2. Olja Ivanjicki Design: Olja Ivanjicki je iskusna dizajnerka enterijera sa portfoliom koji obuhvata širok spektar stilova. Njen rad je poznat po kreativnosti i inovacijama u pristupu dizajnu.

  3. ARHITEKTON: ARHITEKTON je multidisciplinarni tim arhitekata i dizajnera koji pruža usluge projektovanja i uređenja enterijera. Njihov fokus je na stvaranju prostora koji su estetski privlačni, ali i funkcionalni.

  4. D.Signers: D.Signers je tim arhitekata i dizajnera enterijera koji kombinuju savremene i luksuzne elemente u svojim projektima. Njihov rad često reflektuje globalne trendove u dizajnu.

  5. Vlado Golubović Design Studio:Vlado Golubović je priznati dizajner enterijera sa dugogodišnjim iskustvom u kreiranju elegantnih i sofisticiranih prostora.

Pri odabiru dizajnera za uređenje enterijera, preporučujem istraživanje njihovih prethodnih radova, konsultacije i procenu kako biste pronašli stručnjaka čiji stil i pristup najbolje odgovaraju vašim potrebama i preferencijama.

Još uvek nije aktueltno kod nas ali ukrasne kutije za zid ili na engleskom deep shadow box Los Angeles display case memory box with glass door su nešto što je jako popularno na zapadu.